SKY DIGITAL SKY DIGITAL SKY DIGITAL SKY DIGITAL SKY DIGITAL SKY DIGITAL SKY DIGITAL

VÅRA TJÄNSTER

Vi baserar och bygger vårt företag på installation och service av de produkter vi tillhandahåller. Vi utför alla slag installation och service inom parabol och satellit utrustningar.

Det är viktigt att installationen utförs korrekt. Känner du dig osäker rekommenderar vi att du låter oss utföra jobbet. Vi har mångårig erfarenhet och kan erbjuda kreativa lösningar under olika omständigheter. Vi monterar parabolen just där du behöver, i balkong, på tak, m.m. Installation, kabeldragning, justering och mycket annat ingår. Ring oss för att boka en installatör.

Vi följer kontinuerligt teknikutvecklingen för att kunna erbjuder försäljning, service och installationer av det senaste inom satellitvärlden. Syftet är att hitta nya tekniska lösningar som kan underlätta för våra kunder.

I vår butik finns serviceverkstad och testanläggning för att åtgärda de flesta fel direkt på plats. Du kan besöka, ringa eller mejla oss för personlig service, då någon av våra kunniga tekniker besvarar de frågor och önskemål ni kan tänkas ha.

 

Sky Digital